Trampa på

Förtsta gången jag testar på spinning på riktigt idag och tungt var det! Svetten rann och benen är riktigt trötta men man känner sig förbaskat stolt efteråt. Med en glad ledare fungerar nog det mesta och det blir nog ett nytt besök till spinningsalen inom en snar framtid.

Nu lyxar vi med pannkakor till middag denna våffeldag. Vi har ju trots allt inget våffeljärn i vår lilla lägenhet.


På hal is

Idag hade vi ett riktigt roligt seminarie i skolan. Man kan ju inte lära ut saker om man inte själva vet hur det fungerar och därför har vi idag experimenterat med is. Vi har sågat, petat, stoppat klumpen i vatten och till slut såg den ut på detta vis:


Roligast var dock när vi fick salt och karamellfärg att utforska med!

Om den här kursen fortsätter så här kommer det nog vara riktigt skoj. Lite pedagogiktips på det en så lär det bli en bra vår!




Vårdag

Idag har jag sjungit mig glad. Tisdagar är bra dagar.

HMMPF!

Än en gång hmmpf! Och med tanke på min lugg är min åsikt lite något av denna..

...möjligtvis även lite av denna...

Jag tänker bo i min klämma två månader framöver. Fattar ni, TVÅ MÅNADER! Det betyder alltså att luggen känns två sablans centimeter för kort! Jag kan gå med på en centimeter och en månad med klämma bara för att få upp mitt humör. Tredje gången gillt: HMMMPF! Nu ska jag ha dejt med John Blund.


Hår

Förutom att frisören klippte luggen för kort och misslyckades med att färga slingor vid hårbotten så blev det väl bra..eller något. Längden tycker jag i alla fall om, och färgen. Även om jag nog hade velat bli lite blondare. Hmmpf.

the end

Känns som det var ett bra tag sedan jag pluggade ordentligt. Har haft rätt mycket ledig tid från skolan de senaste veckorna men jag klagar inte. Har hunnit göra det jag känner för och idag ska jag äntligen iväg till frisören. Men imorgon börjar den nya kursen som jag tror kommer bli riktigt intressant! Har börjat kika lite i kurslitteraturen och håller tummarna för att det ska bli bra. Ska njuta av min sista lediga dag men ska se till att få en del nytta gjort också. Har en del jobbsökande att ta itu med och sedan väntar en hög med tvätt på att bli ren!

tjugonde mars

Att vara nöjd varierar nog från dag till dag. Idag ska jag iaf snart iväg och träna bort min irritation och kommer förhoppningsvis hem med ett gladare humör. Först ska jag bara lyckas slita mig från datorn/sängen och istället packa väskan..

Musikal

"Ingenting varar för evigt men jag kommer älska dig tills stjärnorna slocknar."

Var och tittade på musikalen Romeo och Julia igår med familjen. Mammas födelsedagspresent. Den var riktigt bra så jag är glad att jag kom med. Sköna karaktärer, bra sång plus riktigt häftig dans! Men jag blir alltid lika ledsen när de börjar dö folk. Innan sitter man bara och skrattar, njuter och glömmer bort att det faktiskt är en tragedi. En vacker historia riktigt bra framförd.





Har även köpt min klänning till systers bröllop och nöjd är jag!

RSS 2.0