Sista januari

En ny vecka har börjat och denna helg har jag avverkat min första sittning på Ki. Glada människor, spex och massor med sång i fyra timmar som kändes betydligt kortare! Riktigt roligt var det och skulle nog passa på att gå betydligt oftare om det inte var så väldans dyrt. Ki-student eller inte så var det trevligt och pratglatt folk. Dock saknade jag en bordskavaljer men vad gör det när man kan passa på att få två efterrätter?

Papercut

Jag vet inte hur jag lyckas! På senaste tiden har jag fått onödigt många papercuts. Både på papper och kartong men idag satte jag nog ett nytt rekord... "Papercut" på plast locket till creme fraiche-burken. Skratta ni! (det gjorde jag) Men nu sitter jag här med hela världen på min tumme.

 


Sjung ut

Kör för första gången denna termin och jag är tillbaka i rätt stämma med ny energi. Ska även denna vår lägga på minnet att kören alltid ger ett leende på läpparna hur seg man än känner sig! Så på plats ska jag vara. Öva måste man ju också när det är hovet som står på schemat i maj. :)

Måndag

Idag är det måndag och det märks i hela kroppen. Trött från topp till tå. Och jag som är van vid att plugga mest hemma startade denna måndag med tre timmar seminarie och sedan tre timmar föreläsning. Och en relativti dålig föreläsning på eftermiddagen är inte direkt något som piggar upp. Men jag tar och slappar i sängen en stund för att få tillbaka lite energi och sedan får det bli att plugga lite. En tidig kväll kommer det dock att bli för min del.

Söndag

En lång helg är detta. Medan igår var fullspeckad sitter jag idag mest och stirrar, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Älsklingen jobbar 8.00-21.00 så nåt sällskap från honom blir det då inte. Nu står det i alla fall lunch på schemat för magen kurrar.

2011

Jag arbetar med slutklämmen på höstterminens sista examination och hoppas att den kan ge ett lika bra resultat som senaste. När den är färdig ser jag fram emot fyra dagars helg; fredag till tisdag. :) Sedan startar den nya terminen upp och batterierna ska vara uppladdade. Även älsklingen får helg tidigt imorgon efter en tentaskrivning. En lugn helg åt oss båda blir det nog!

Syster min är dessutom världens varkraste blivande brud! Underbar klänning har hon också gått och köpt. :)

RSS 2.0