Give Me Life

Igår var en dålig dag! Jag blev ruskigt irriterad på ett flertal människor. Det var dock bara en av dessa som jag stälde mot väggen. Men om folk i framtiden kommer att fortsätter med att utnyttja mina arbeten, ta åt sig ära för saker det inte gjort och bestämmer sig för att vara bossar..då kommer inte jag fortsätta med att hålla tyst! På allt det här så dissar skolan vårt spexfoto :@ Tydligen fick vi inte vara målade i ansiktet och huvudbonader ver inte heller tillåtet..va har de för regler egentligen!? Så omfotografering på måndag är det som gäller och med en nytt, kasst tema har jag verkligen ingen ork!

Helgen lär heller bli någon höjdare då det ser ut som att det är plugg som står högt upp på listan..i kväll ska jag iaf försöka att ta det lugnt.

Same Jeans

Hemma från Spanien är jag men dåligt med inlägg har det blivit! Kom hem redan förra veckan på måndagen men sedan levde jag i förnekelse till allt jobbigt och bara låg i min älsklings famn. Men nu har verkligen kommit i kapp och det har även höstens sjukdomar gjort..så jag sitter här snörvalndes och hostande och försöker få klar samhällsuppsatsen. Men det är väl så det går när man skjuter upp saker! Fast hur bra är det egentligen att skjuta upp sömnen?! Känns som det jag verkligen behöver är en mjuk säng, tjockt täcke och något varmt att dricka! Det lär inte bli verklighet den närmaste timman iaf men jag ska göra mitt bästa!

Att åka till Spanien var iaf härlig och nu saknar jag solen men längtar till snön! xD Jag hoppas som vanligt varje år på att det ska komma snö snart och varje år verkar det vara förgäves! Men i år kan det väl bli lite skillnad? (A) Ge mig bara vit snö som täcker marken och träden och lyser upp..då ska jag inte klaga om att stiga upp på morgonen ^^

3 veckor kvar, sen är jag 18! ^^ Hoppas tiden går fort tills dess :P

RSS 2.0