Tell me why

Pigg och glad, inte ofta man känner så på en mådagmorgon! Kl 11 väntar studentfotograferingen och klänningen är färdigstruken ;) Sedan får vi se om det blir någon lektion efter det.. Annars har förra veckans två skoldagar denna vecka utökats till tre, kommer man att klara detta? Gör man inte det är det väl bara att drömma sig bort två veckor fram då en resa till Grekland med mamma väntar :) Men nu ska jag se till att allt är med!

Fairytale

Idag ska gymnasietidens sista prov skrivas!
Endast två dagar i skolan denna vecka.
En bra låt vann Eurovision song contest.
Min studentklänning är i stort sett klar :)
Studenten är bara 18 dagar bort!
Skivan var suverän ;)

Självlysande val

Imorgon gäller det! SmNvBe06 har sin studentskiva på April :D Jag längtar verkligen och har stora hopp om att den kommer bli suverän! Kommer ha båda min familj och pojkvän på middagen vilket känns underbart och sedan är det fest natten lång, jag är glad att den är på en fredag kväll :P

Annars så var jag på älsklingens middag/skiva i måndags och den var bra även om musiken inte var den bästa. Nomineringarna som de hade var dock super, med rim och allt! Annars har jag varit ledig idag vilket inneburit städande, sytt på klänningen, slöat och gått promenad. Orkade inte iväg till gymmet men en tur i den friska luften piggade ändå upp en del :) Ska sy lite mer på klänningen och sen ska jag fortsätta på Låt den rätta komma in, ville läsa den innan jag ser den och boken är verkligen så bra som folk säger!

RSS 2.0