Right?

Planen var att plugga under dö-tiden mellan lektionen och vårdcentralen. Ibland blir det inte som man planerar och jag unnade mig istället en promenad från universitetet till centralen. Nu fördriver jag den sista stunden med massa onödigt. Men är lite bitter över att jag inte fått något svar än på hur det blir med utomlandsstudierna. Svaret skulle komma denna vecka men jag lider fortfarande av brist på ett. Fast, nää. Varför vara bitter på en fredag? En sväng till vårdcentralen kanske piggar upp? Annars har jag ju alltid lång ledigt nu...med en tenta som ska in på onsdag...som jag inte börjat på... Men äsch, solen skiner!

Trasig hand

Det där lugnet innan kursböckerna damp ner i brev lådan, det råkade dra ut på sig lite och sedan lite till. På det sen blev det en liten olyka. MEN denna vecka (cirka en månad in i kursen...) har börjat ta tag i saker på riktigt! Innan var det roligare att spendera tiden i Övertorneå med släkten, njuta av påsklov, gå på konsert i Göteborg. Ja, sånt som gör livet bra helt enkelt! Sen var faktiskt planen att jag skulle plugga och ta ikapp skolan lite men då gick jag istället och kapade av fingertopparna på två fingrar på vänsterhanden. Det medförde en hel del smärta, illamående och MÅNGA sjukhusbesök. Över är det inte än men jag är tillbaka på banan, visserligen med två klumpigt inlindade fingrar och en antibiotikakur som ska vara 15 dagar till. Jag är dock glad att det är vänsterhanden som är skadad, att fingrarna sitter kvar och att smärtan avtagit även om handen i sig är ganska oanvändbar för tillfället.

Idag väntar dock den näst, näst sista lektionen innan sommaren. Låter väl bättre än det egentligen är för sommarlovet kommer först den första juni och innan dess ska två examinationer och tre veckor VFU avklaras. Det sista är däremot inget jag klagar på om barnen är lika underbara som vanligt!

RSS 2.0