The thought of you makes me smile like a fool

Sconesbakning och filmtittning med sällskap fick starta denna dag vilket gjorde att resten av timmarna flöt på med ett leende på läpparna. Råkade dock somna en stund under dagen..blev mycket pladder hemma hos en vän igår och kom hem senare än planerat. En lite sväng han jag iaf njuta av den varma solen. Satte mig på bron under eftermiddagen medan jag försökte få en blick över kursen som just startat.



Att sedan avsluta kvällen på resaturang med supergod mat, packning inför en tur norrut och Sveriges Mästerkock på tv så kan jag säga att det varit en bra dag. Passar på att njuta av lugnet innan kurslitteraturen dimper ner i brevlådan.

Put a smile on that face

Lite bloggning blir det när man har annat att göra. Men jag trivs just nu med vardagen och sysselsätter den med det jag gillar; underbara människor, träning, plugg och självklart lite film och serier. Har fått en ny syn på måndags mornar också. Hade nämligen en bra start på veckan igår!

Nya kursen i skolan verkar iaf helt okej om än lite smått onödig eller nja.. Den går ut på att motivera oss till att matematik är roligt. Men vänta lite.. Det tyckte jag ju redan. Fast någon ny kunskap lär den nog bära med sig även denna kurs!

Imorgon väntar en rätt lugn dag då jag inte har några lektioner och ännu inte fått min kurslitteratur.


30-timmars tenta på gång

Nervös går det nog inte att låta bli att vara när man sätter tid på grejer. Klockan 18.00 läggs tentan ut på kursens hemsida och från och med då har vi 30 timmar på oss att skriva den, alltså till kl 24.00 imorgon. Enligt lärarna ska den ta max fem timmar att göra om man är väl förberedd och det hoppas jag väl att jag är lite iaf. Tänker nog försöka göra bort så mycket jag kan och orkar under denna kväll (blir nog sent ikväll) för att imorgon bara kunna läsa igenom och ändra småsaker. 10 000 tecken utan blanksteg borde ge ca tre A4 vilket inte borde vara någon utmaning däremot ligger väl det svåra som alltid i innehållet. Men jag börjar nog min tenta tid med middag! Mat är väl ändå A och O?

Three letters

Och så kommer det en sådan där dag när inget känns rätt. Eller iaf en sådan eftermiddag och det räcker gott och väl. Humöret är inte nå roligt och jag tror man stavar det PMS. Tänker bota det så gott jag kan med ensamtid, en bra bok och tidig sömn, i hopp om att morgon dagen kommer med nytt solsken!


Tummarna upp

Tentan gick över förväntan och jag har lite ny glädje i mig. Efter tidförvirringen igår fick jag iaf min intervjuv gjord och sedan bockade jag av en rad med småsaker som jag skjutit upp. Lätta saker men som ändå tar tid. Att umgås en hel dag med småbarnen igen ger sprider även leenden. Trotts några gråtattacker och smällar så har det varit en bra dag. De glada minerna som möter en (både från vuxna och barn) när man kliver in på morgonen efter att inte ha varit där på en månad värmer.

Nu blir det lite kvällsplugg innan sängen lockar, att stiga upp 05.45 är jag inte van vid så trött det är jag!

Ups and downs

Känner att mina tankar är lite varstans numera. Jag som i vanliga fall brukar känna mig rätt organiserad och planerande känner att jag har oerhört dålig koll. På det mesta. Tider är ett virrevarv och likväl alla papper. Känner mig oförberedd kring allt som handlar om skolan och delvis omotiverad. Detta kommer visserligen efter att i princip tagit en veckas lov från skolan så det kanske har sina grunder. Det känns dock mindre bra när jag inte känner att jag kan prestera lika bra som vanligt.

Håller fortfarande tummarna hårt för resultatet på förra tentan och hoppas att det inte kommer som ett hårt nedslag denna vecka. Den stressen om något skulle kunna gör mig ännu mera omotiverad. Men, men. Onödigt att oroa sig innan man fått tillbaka resultatet. Och har man blandat ihop tiderna så får man väl passa på att göra nå vettigt att tiden som kom i kläm.



I feel so lost in a world of chaos.

RSS 2.0