091127

Idag är det första fredagen efter löning vilket tydligen betyder frukost på jobbet! Det var riktigt gott och jag kände mig duktigt efter att både ha dukat fram allt och dukat bort det igen. Annars så är det allmänt härligt med fredag, början av veckan gick segt men sen har det rullat på. Snart har jag jobbat en hel månad på nya jobbet, på tisdag kommer nycklarna och på onsdag fyller jag år! Tiden har verkligen gått fort fram hit, känns inte som så länge sen som vi fick lägenheten. Hoppas tiden kan gå lite fort fram till jul också sen får vi se vad som händer efter det!

Men nu är maten slut så det är dags att jobba vidare! Bara tre och en halv timme till helg :)

sov gott

Ojojoj, jag som aldrig brukar försova mig fick stressa som en tok imorse! Väckarklockan stod på en tid med god marginal men när älsklingens trötta händer får tag på mobilen så kan det bli lite fel. Så istället för snooz (den ondskefulla knappen!) råkar han klicka på stäng av, jag klandrar honom dock inte eftersom att mina knappar inte är de bästa. Men jag somnar om som jag alltid gör under snooztiden och vaknar sedan av att det låter ovanligt mycket i resten av huset...i vanliga fall brukar jag vakna först när jag är hemma hos älsklingen. Jag frågar vad klockan är och när han håller upp den visar den några minuter över sju..jag ska gå fem i.. Jag hoppar upp ur sängen och i kläderna. Med tandborsten i mun så packar jag väskan och sedan blev det bil halvvägs till jobbet och jag kom i tid! Bristen på frukost är dock aldrig någon höjdare men förhoppningsvis så hjälper lunchen mig att komma tillbaka lite nu på eftermiddagen!

Bomben!

Lustig dag på jobbet har det varit idag! Har bland annat pratat med min livsförebild..iaf enligt honom :p Jag åkte även bil med chefens körkort i fickan i riktning mot bomben! Saker har dock sin logiska förklaring, men vem döper en ica till bomben? Fick även beställa hem 25 mackor, vet inte om det direkt var lustigt men det var samma person som jag beställde fem stycken av igår. Undra om hon förväntar sig ett samtal imorgon också nu? Och för att bara hoppa tillbaka till det tidigare så hade jag chefens körkort i fickan eftersom jag skulle hämta ut ett paket i företagets namn ;) Annars har jag vairt på bra humör, undra om de tidigare två mandarinerna i min väska har något att göra med saken.. Fram till lunch var det bara en och efter jag bytt buss på vägen hem så var det ingen.. Mellanmål är det bästa!

Annars har humöret varit konstigt idag. Gått upp och ner, hunnit med både arg och lycklig. Nu känner jag mig dock lite elak..tror älsklingen som försvann tog illa upp av en sak jag sa. Så det blir nog att gå och ge honom en kram och sedan ta en dusch innan Desperate Houswives!


Göra ingenting

Länge sen sist.. Jag har varit upptagen med att jobba och göra ingenting. Men snart är det slut med det! Om en vecka och en dag så får jag och älsklingen nycklarna till vår lägenhet = otroligt! Det är så spännande och det kommer att bli så roligt! :D Men fram tills dess gäller det som sagt att hålla sig sysselsatt medans älsklingen pluggar. För när jag blir rastlös påverkar det oss båda negativt! Detta problem är dock troligen löst. För det första måste jag snart börja packa ner mina saker :O Har fortfarande lite svårt för det och har skjutit upp det..men det är väl bara att ta och göra det någon dag! Sedan kommer jag fördriva tiden med piano, Sex and the city och boken Mia Sanningen om Gömda. Boken sa ju tydligen vara riktigt bra så jag tänkte läsa den även om jag inte riktigt tycker det spelar så stor roll hur sann Gömda är. Det är fortfarande en hemsk berättelse och ett problem som måste lösas. Sen är det ju så att även älsklingen började intresseras sig av boken när jag läste högt för honom..eller om han bara gillade höra mig läsa :p Men det är iaf väldigt trevligt att ha någon att diskutera med samtidigt som man läser :)

Men nu är det en påsa Turkiskpeppar, ett glas mjölk och ett avsnitt av Sex and the City som gäller ^^

Vuxenliv

Jag har ju nästa blivit vuxen känns det :O Så kände jag iaf i måndags och det sitter lite kvar..Efter att först sagt upp mig på jobbet (vad nu som är vuxet med det :p) Så skyndade jag mig sedan hem på eftermiddagen för att ta emot en som skulle köpa skrivbordet jag lagt ut på blocket. När det var nästan färdigt hämtade jag upp pojkvännen för att åka och tittade på lägenheten :) Det var spännande och det som nog glädje mest var nog det relativt ordentliga köket! Men tror jag kommer trivas när man får göra om allt till så som vi vill ha det istället :)

Tisdagen fortsatte med nytt jobba och jag trivs redan mycket bättre! Det kräver mera av sig och man hamnar inte i samma upprepning som när jag registrerade ordrar. Sedan är det lite roligt att få prata lite i telefon även om de första samtalen (och vidarekopplingarna!) var nervösa :p Just den här perioden när man får lära sig massa nytt är väldigt rolig men kommer nog också bli skönt att kommer in i det hela om några veckor och ha kolla på alla pappren. Nu är hälften av det som ligger framme den gamla receptionistens så det måste kollas igenom för att se vad det är :p

Men att sitta vid ett eget fönster är något jag verkligen uppskattar!

RSS 2.0