16e april

Idag kom jag hem till en tom lägenhet vilket var förvånande. Men lite skönt att bara lägga sig i sängen och varva ner och kolla Bella&Tyra Show.

Idag fick jag åka i pappas splitternya bil och snacka om att säterna var sköna! Fin var den med många olika o roliga funktioner.

Poängen med gräns är..?

Ska man satsa tredje gången gillt eller inte? För nu börjar det bli lite småtråktigt att vilja ge blod men få höra att man väger för lite. Första gången håller jag med om att jag låg på gränsen, 0,1 under när man dragit av ett kilo för kläderna. Men denna gång, då har jag banne mig rätt att klaga! För det första; Om de nu är så himmla noga med vikten, varför i helvete har de då inte ens en våg på blodbussen?! Men ärlig som jag är kom jag in och sa att jag låg på gränsen sist och skulle vilja väga mig för att vara på den säkra sidan. Fick responsen att de inte hade någon våg (puckon måste jag säga där) men at jag kunde gå över till SATS där det troligen finns en våg. Så dit gick jag och vägde mig och kunde glatt konstatera att jag låg över gränsen med marginal, även när man dragit av ett kilo för skor och kläder. Jag pallare mig tillbaka och sa detta till dem som tittade skeptiskt på mig..van fan! Jag är där av min egen jävla vilja och vill bidra med mitt blod. Istället så får man höra "Nej, du ska nog gå hem och..lyfta lite såna där grejer och träna styrka, hehe." För deras information så gymmar jag redan och muskler det har jag. 

Skulle kunna klaga mycket mer! Men jag tog iaf älsklingen och gick, glöm att de får sticka några nålar i honom. Och om man nu ska ha en viktgräns (vilket jag förstår fullt att man har, jag är inte självmordsbenägen och går dit och ber dem pumpa ut mitt blod om jag inte tror att jag skulle klara det.) Så kan man väl se till att hålla den åt båda hållen, eller iaf inte vara så dryga mot flickor med fin figur! Men jag gymmar på så får vi kanske se en annan gång om mina muskler duger. :)


14

En ny dag med nya krafter! ...nja, jag orkade knapp hålla upp ögonlocken när väckarklockan ringde för tredje gången imorse..

En bra lunch

En härlig promenad i solen, en god pastasallad med kyckling, lite apelsin till det och en melonshot som avslut. En bra lunch helt enkelt!


Jag tog modet till mig och jag hoppas att det löser upp saker. Ett förlåt här och ett förlåt där bör jag nog ta med. Kombinationer måste väl vara den bästa lösningen, och kanske denna gång hållbar?

Elfte april

Fem minuter senare och chokladen är borta, och nej den var inte god. Marabos mjölkchoklad med passionsfrukt och chili, inte min grej tänkte jag när jag åt första biten. Som sagt är den av någon underlig anledning ändå slut nu.. Helt skyldig är jag dock inte!

För övrigt skrevs högskoleprovet igår, det var en trevlig dag då jag stötte på älsklingens syster och hennes kompis. Från de tidigare åren har jag blivit van vid att sitta själv med hörlurar i öronen och näsan i en bok... Jag föredrar detta år! Så tredje gången gilt är det man säger va? Så tredje försöket = bra resultat? Nja, men så länge det inte blir sämre är det ju skoj!
För att koppla av på kvällen spenderade jag kvällen i systers hem. Då alla Alien filmer är avklarade så var det Predator som gällde! Arnold Schwarzeneggers muskler och en osynlig filur som sprand runt och dödade folk (Sandra, visa inte detta för Christopher ^^), men jag gillade den! :) Men jag undrar hur många "mina handleder" som går på en "Schwarzeneggerbicep". Det skulle vara något att räkna på!

RSS 2.0