28e januari

- Grattis till älsklingen som klarat sin första tenta, det firas bäst med pizza!
- Paris 8e juni någon? Ja, tack!
- Hur hade ni tänkte få plats med alla jäkla bilar?! Full parkering, plus fyra STORA bilar, plus tre mindra stora bilar...Hyr grannens parkering är min idé.
- Varmchoklad får bort många ilskna tankar, en kopp till?

Working solo

Vilken morgon och klockan är inte ens nio. Men det är ganska roligt att vara så här lite folk på jobbet! Totalt är det fem pers här; två är tekniker (som är ute hela dagen), en från ett annat företag som pysslar lite på lagret, en som sitter på kontoret där nere och sedan jag. :p

Fredag idag^^

21.01

I väskan ligger inget äpple och magen säger kurr. Det bör alltid ligga en frukt i väskan.. Fruktskålen i konferansrummet ser lockande ut, varför är det folk ivägen? Om ca tre timmar är jag helt själv..okej, inte riktigt. Samma saker gäller imorgon. Kanske finns det fruk kvar då?

Igår dök det upp en ny teknikpryl i hemmet, kanske inte det nödvändigaste men det är min! Det är vi överens om, min ordning och de programmen jag vill. Men jag är villig att kompromissa när det kommer till internetläsare! :) Det är skönt att ha nåt eget och än så länge verkar den fungera bra, och den glänser! Tre program ska med stor sannolikhet in i den: Spotify, iTunes och Wow. Antar att man även bör sätta in Microsoft Office.

19.01

Knäet värker efter att jag smält det i marken i går. Lagom svullet och lagom ont, det blir inge löpband för mig idag.

Igår åts det jordgubbar med smält choklad, smarrigt. Länge sen sist jag åt jordgubbar men nu såg de röda och fina ut i affären!

16.01

Jag körde ner klotet ett antal gånger i rännan igår, men det betyder inte att jag även fick in några strikes i mitt resultat! Vi hann köra fyra serier total och vi lyckades vinna två var, rättvist :p Innan bowlingen hann vi även en tur till gymmet vilket jag inte gjort innan denna vecka så det var skönt. Dock värker mina armar nu! Efter bowlingen så var vi en stund i spelhallen vilket var nästan lika roligt, bowlingen var dock bäst! :) Vi körde ett flygplansspel och ett motorcykelspel, försökte även spela ett skjutspel men där ville inte vapnena fungera.

Idag har jag inte hunnit med så myckte än, sitter fortfarande i morgonrock, men det var länge sen jag tagit det så här lugnt och bara njutit av morgonen! Snart ska jag över till min syster där det bland annat ska kollas på matbord och stolar. Men det lär även bli spelande, film och middag om allt är som vanligt :)


15.01

Här faller istapparna från taket och väggarna byggs på. Igår var jag suverän, sådeså! Idag..kanske inte lika mycket. Går mer på idag-är-det-fredag-energin, hoppas den räcker fram till fyra. Lunchen lär pigga upp för jag med mat i magen är en glad jag.

Ikväll ska jag och älsklingen rulla klot och förhoppningsvis träffa målet! Jag måste bara förstå..rännan är inte målet! Kanske tar vi även en spel runda efter det, vore skoj.

.


You are my sweetest downfall
I loved you first


13.01

Ett badkar med varmt vatten och skumm, några tända ljus och Enya i högtalarna. Jag hade en mysig kväll igår och avslutade den i min mysiga morgonrock, med nya (och mitt första nummer) av Elle och lite naturgodis. Jag somnade på bra humör. Trotts detta vaknade jag idag trött och utan någon lust att gå till jobbet. Vi får hoppas att humöret vänder under dagen, annars har jag lite naturgodis kvar som kanske kan få tillbaka gårdagens lugn?

12.01

Efter ett lågnt uppehåll gör vi hjärt och lugnräddning men med vad? 2-3 dagars veckorna är borta och det är åter igen full fart. Den värsta stormen har tur nog passerat, jag har klivit ur 2009 och jag fortsätter med att andas. Men jag vill inte tillbaka..nej jag vill ha nytt. Nya lediga dagar vill jag ha till att hitta på nya saker. Jag vill ha en resa till ett annat land och egentligen finns det väl inte så mycket som säger emot?

Jag gillar att bo där jag bor. Det är en fin liten lägenhet som vid kvällarna gör mig glad, iaf om man sitter i rätt del.  Eller kanske är det sällskapet som alltid är i närheten som gör mig allra gladast? Det behöver inte ens vara ett samtal ibland räcker det med att titta på ryggtavlan och hörlurarna på huvudet vid köksbordet...
Lugnet vs äventyr, jag längtar till äventyr och vill ha ett riktigt sådant i sommar.

Magen skriker mat, varför talar inte klockan samma språk?

RSS 2.0