tjugofemte mars

Jag är lite less på jobbet idag. Som tur är väntar en rolig kväll på Topshop, förhoppningsvis kommer man hem med något fint fynd till sommare ^^ Syster tar jag med mig och det blev hon nog glad över, det passar även bra tyckte hon eftersom att det är löning idag!

tjugoandra mars

Helgens kommenter:

Jag beställer Chicken Bits på McDonalds.
-Ett sexpack tack.
-Ja, vem vill inte ha det!

Sedan så fnissade jag ett tag!

Söndagen spenderades alltså en kort sväng på McDonalds mellan turen på clas ohlson och turen på IKEA. Från IKEA kom vi iväg med två förvaringslådor, två matlådor och ett antal galjar.. Tydligen tycker älsklingen att jag tar upp för många där hemma ^^ Notera även att jag för första gången åkt kommunalt både till och från IKEA, tur att vi inte behövde handla något större!

nittonde mars

En halv bock på listan för den städningen som pågår i lägenheten just nu! Valet stod mellan  Shutter Island på bio eller filmkväll hemma sängen, älsklingen valde hemma och jag klagar väl inte direkt. Dock har jag satt gräns så att vi verkligen sätter på en film och kopplar av ikväll, kl halv nio "börjar filmen" ^^ Troligen blir det Lost in Translation som jag fick plocka med mig från syster, en påse chips står även redo i skåpet.. Men ska man orka gör chokladbollar? Det är ju något av det smarrigaste som finns ^^

Morgondagen vill jag nog börja med ett gympass, får se om älsklingen känner lika!

PS. Vuxenpoäng till mig som fått hem ett orangetkuvert. Åldersnojja eller vad? Hmm, möjligheten är dock att det reducerades rejält när jag igår köpte mig ett eget påskägg, blått med vita prickar och en glitterkant. ^^


i wanna go to paris

För imorgon är det fredag, LA LA LA LA LA! Och varför har jag haft så långt uppehåll från gymmet? Man blir ju piggare på en gång (även om det värker lite smått i kroppen), plus att man sommnar som en stock!


sjuttonde mars

Ett gympass denna vecka avklarat! Blev lite cyckling som uppvärmning, sedan en del mage och sedan både övre och nedre delen av ryggen. Nu är jag trött, både fysiskt och psykiskt. Tror det tar en del energi att vara uppe i varv.

Jag säger god natt nu sen om det blir sova, serier eller läsa det är en annan femma. Någon puss ska i alla fall äksklingen få!


Ibland undrar man...

Ibland undrar man verkligen vad det är för fel på folk!! Samtidigt önskar jag att de kunde tänka lite mer på konsekventerna för sig själva.. Jag tänker då i alla fall inte stå ut med någon onödig skit när jag även hur jag kan slippa!

Jag är definitivt inte den som alltid tycker att det är roligt på jobbet och jag vet att det ändå finns de som har värre. Men det ringer någon i telefonen och är riktigt otrevlig eller om någon vill ha något gjort snabbt fast jag har massor med annat att göra så försöker jag ändå alltid att ha ett trevligt bemötande. Man behöver inte gå runt och vara superglad men jag brukar ändå orka dra på mungiporna och nicka åt personen som kommer in genom dörren. Och jag blir så less på folk som inte kan acceptera vardagen eller vad man ska säga... Känner man att man valt fel yrke så ta inte ut det över mig!

Härlsningar från en Jessica som är uppe i varv men inte arg! :)

Upp och hoppa!

Det var väldigt skönt att få sjunga ut igår! Även om jag var väldigt torr i halsen under hela "passet". Efter att jag kom hem åstakom jag inte mer än att lägga mig i sängen och slökolla serier, Modern Family. Det är en grymt rolig serie, se den om ni får chansen! Dock känns det som det börjar bli dags att rycka bort sig själv från den lata sidan som jag legat på ett bra tag nu! Jag finner inte så mycket nöje i det i längden. Så innan denna vecka är slut så ska lägenheten varit städad, jag ska ha varit och gymmat två gånger (Inga mera ursäkter om att jag är trött! Jag är frisk nu alltså kan jag träna!). Tvätta kan jag stryka från listan eftersom snälla älsklingen gjorde det igår när han slutade tidigt. Sedan bör vi även komma till skott med att göra klart saker som fortfarande inte är gjorda i/till lägenheten. Är det något som måste handlas får det dock vänta till helgen!

sextonde mars

Slutet på ännu en tisdag närmar sig och snart har jag jobbat i fem måndar på det här jobbet..FEM MÅNADER! Och vart tog den tiden vägen? Inte har då jag hunnit med något vettigt? Men men, ikväll blir ytterligare en kväll och skratt och sång och sedan hem till älsklingens famn.

Igår så jag klart Flickan som lekte med elden och oj om den var bra! Jag längtar till nästa film..och serien som börjar den 20 mars på tv! Hoppas, hoppas, hoppas att den visas på svt PLAY!!

Flickan som lekte med elden


sötsug

Det är svårt att motstå både kakor och godis som jämt står framme på jobbet! Men jag ska försöka att hålla denna veckas jobbtider fria från gottigott. Idag har jag lyckats än så länge men jag har jämt sötsug >.< Förhoppningsvis så hjälper massor med vatten och frukt!

femtonde mars

Ännu en solig dag! Även fast det är måndag känns det just nu rätt okej. Det var segt att vakna mer var effektiv när jag väl tagit mig upp ur sängen. Sedan spenderade jag 90% av bussresan till jobbet med att sova, det blir lätt så utan någon musik. På tal om att somna så såg jag äntligen Flickan som lekte med elden igår kväll. Vi började dock lite sent så sista halvtimmen är sparad till idag för då vägrade ögonlocken att samarbete.

Annars efter en helg efter mycket tid hemma hos föräldrarna var det skönt att få egen tid med älsklingen igår! Vi begav oss iväg till Tekniska Museet där det hade en utställning med en tågbana som flera hade byggt på. Det är pillrigt jobb det där om man lägger ner energi! Någon hade byggt Villa Villekulla med Pippi i trädgården och nu pratar vi små gubbar! Det är Erik som är riktigt förtjust i tåg men det var tydligen i stort sett samma utställning som förra året (som han varit och kollat på) så jag hade nog lite roligare :p Vi passade även på att springa runt och titta på lite annat :)

Obs! Halva mars har redan gått! Är det bara jag som inte hänger med? :S


Melodifestivalen



Vann rätt låt? Det tycker definitivt jag! :)


trettonde mars

Jag har sovit ut hemma hos föräldrarna och om ett tag kommer även älsklingen över. Det var en roligt kväll med en del av släkten igår! Det skrattades, tappades mat och pratades en del, och självklart en bit tårta på det! :) Ikväll vänter en stund med bara familjen och finalen i Melodifestivalen, det missar man inte om man tillhör vår familj. Och jag har frågat min lillebror vem som vinner och han säger Anna Bergendahl så jag hoppas på att han har rätt för det är en mysig låt! :) Sen om den klarar sig bra i Eurovision Song Contest? Vad spelar det för roll? Det är väl bäst låt som ska vinna och inte den som har bäst chans att vinna nästa tävling? ^^

Jag hoppas även på att hinna gå en tur på isen annars blir det nog mest mys is soffan, Elle och vindruvor. Men det är inte fy skam heller!
Imorgon hoppas jag på att älsklingen inte bara vill sitta hemma för jag har en idé som involverar ett av hans större intressen!:)

tolfte mars

Än en gång äntligen fredag ^^

elfte mars

Idag fyller mamma år, grattis till henne! Så ikväll blir det middag hemma hos föräldrarna och kanske en tårtbit på det? ;) Denna gång ska jag även se till att få med mig filmen och inte bara fodralet. Imorgon kväll bär det nog också av till föräldrarna, då kommer släkten över. Och på lördag är det final i Melodifestivalen vilket man inte kan missa så då lär jag också vara där...Undra vem som tröttnar på vem först? ^^

nionde mars

Ibland förvånar människor en otroligt mycket, negativt. Man jag ska gå och dränka huvudet i musik sen hoppas vi att jag klarar mig ett tag till. Hemma finns ju älsklingen och choklad, dit vill jag.

Jag och älsklingen ska ta över världen tillsammans!

Kvällslugn

Oj vahumör kan skifta! Men det är väl det man kallar pms? Nu är iaf humöret bra, blir lätt så när man stöter på sin älskling efter en jobbig dag :) Nu står han och lagar mat medan jag spanar i min nya Elle som damt ner i brevinkastet idag. Efter middagen blir det jag och älsklingen i sängen med en varsin laptop i famnen och choklad. Jag ska kolla runt på olika högskolor och programm medan älsklingen ska kolla efter sommarjobb.

Imorgon väntar äntligen ett nytt körtillfälle! Hela två veckor sen jag var och sjöng sist, krasslighet och sportlov har stått i vägen men imorgon gäller det.

Jag som för övrigt sett fram emot att se Flickan som lekte med elden upptäckte att det var ett tomt fodral jag lånade från min mamma!

wish away

Önskningar: Att få gå hem från jobbet NU! Krypa ner i sängen med choklad och Ben & Jerry´s.


åttonde mars

Jag är nog ingen normal tonåring...igår somnade jag vid nio. Jag och älsklingen bestämde oss för att ta en lugn kväll med en film så runt halv nio satte vi på Bröderna Grimm jag hann knappt igenom introt innan ögonen dåsade ihop.. Men jag hoppas iaf på att detta gör att jag har mer energi idag istället, kan väl alltid behövas på en måndag?

Det blev iaf en tur till stan i lördags och en stund spenderade med att kolla på iPod nano. Jag är nästan säker att det blir en blå jag beställer och det blir att beställa eftersom att det kostar lite mycket men man kan även välja att gravera in något på baksidan. Så en blå..eller röd om jag känner mig godhjärtad då den ingår i Red Products. Men som sagt är det idé till graveringen som måste komma först!


Bilden är tagen ifrån Apple Stores hemsida.

Den är mörkare i verkligheten, det är alla färgerna. Dock fanns inte den röda i affären men jag antar att även den är det då?

Filmkväll

Jag och älsklingen har just kollat klart My sister's keeper och ja, jag grät vid flera tillfällen. Har tjatat om att jag vill se filmen men inte vet jag om jag är glad över att jag sett den. Massor med känslor och visst har den sina lycklinga stunder.. men fy! för cancer säger jag bara.

Middag har det inte hunnit bli än, varken jag eller älsklingen är speciellt hungriga. Jag åt mig väl mätt på tacobuffén, det var för övrigt en av det trevligare luncherna på länge! :) Någon macka lär nog slinka ner dock, annars lär man väl vakna mitt i natten vrålhungrig! Annars så ska vi strax sätta på andra filmen för ikväll Inglorious Bastards.

Imorgon bär det av in till stan för lite shopping och självklart är det hem till föräldrarna och resten av familjen som gäller imorgon kväll. Melodifestivalen: Andra chansen.

5 mars

Ibland så klantar man till det men det är inte mycket mer att göra åt än försöka tänka på det nästa gång. Jag dricker mitt vatten och kämpar vidare med arbetet. Idag är det iaf fredag och jag hoppas på att kanske gå hem lite tidigare men det beror på om pappershögarna bestämmer sig för att växa mer än va jag hinner arbeta ner dem eller inte. Nu är det mat i magen som gäller!

Chili

Aj så in i helvete säger jag om gårdagens händelse. Ny hackad chili är gott i maten, men sätt det i ögat och det känns som att det brinner ett bra tag och det går inte att öppna ögat. Eftersom att ögat inte går att öppna får man stå med en handduk dränkt i iskallt vatten tryckt mot ögat och skrika. Efteråt lämnar det efter sig ett varmt, svullet och rött öga. Och nej, jag kunde inte sätta i linsen i morse utan att det sved massor så idag blev det glasögon... För övrigt blev maten god, men när ni hackat chili räcker det inte med att skölja och torka händerna tydligen.

RSS 2.0