Glad som attan!

Humöret är just nu på topp och har varit så ett tag. Livet flyter på rätt skönt just nu! Vackra syster gifte sig i helgen vilket jag är otroligt glad att jag var en del av. En hel dag av ren glädje.



Annars är jag i skolan redo för att ta påsklov. Tre redovisningar är avklarade och efter påsk väntar tre veckor med praktik. Först blir det dock en resa till New York!!!! Jag har det toppen nu helt enkelt! På det slänger vi in en anställningsintervju idag inför ett sommarjobb. :)

Från det ena till det andra

Från is till lera till en mekanisk gunga. Jag gillar denna kurs när man får låta fantasin flöda. Pilla och trixa med material. Och sen självaklart lite grupparbeten som efter idag känns väldigt bra. Hade ni frågat mig igår hade jag varit av en helt annan åsik. Men humöret skiftar som en berg-o-dalbanan eller kanske vår kära gunga...den hade ni inte velat sitta i. Det var dock en prototyp kom ihåg det!

Längtar oerhört till helgen då syster min ska gifta sig. Är pirrig i magen som bara den och glad som tusan för hennes skull. Känns konstigt men jag vet inte varför. Det innebär ju ingen direkt en förändring för mig men det är ändå en stor grej. Lycklig är jag iaf för att min underbara syster hittat en så suverän man och jag tror de får en fin framtid. :)

RSS 2.0