This is my new friend

Min är dock helt svart och jag diggar den!


Bild tagen från Sony Ericssons egna hemsida.


21a juli

Lägenheten är städad och tvätten tvättad. Nu är det dags för att få lite käk i magen! Sedan ska älsklingen iväg på ett nytt kvällspass så vi får se vad jag hittar på denna eftermiddag. Imorgon börjar den tuffa perioden, tio nattpass tio dagar i rad. Han kommer nog inte vara mycket människa! Jag funderar på att röra mit hemmåt föräldrarna någon dag så att man får lite sällskap.

20e juli

Från att ha spenderat 95% av gårdagen i sängen så har idag varit en effektiv dag än så länge. Har hunnit med en tur på IKEA, där en ny fönsterlampa fick komma med hem. Den förra gick nämligen sönder efter två-tre (?) dagar..älsklingen har sina klantiga stunder :) Tre söta burkar kom med och två nya matlådor. Matlådorna var behövliga för vi har just avslutat ett mega rejält storkok av chili con carne. Fem lunchlådor och en stor middag för två står i frysen, älsklingen har även med sig en låda som middag på sitt kvällspass idag. Mycket mat blev det men nu har vi ju vår fina frys på plats så det är bara bra! :)

Nu ska jag njuta av en eftermiddag/kväll själv, var ett tag sen sist!

9e juli

En ny dag där inte mycket alls blivit gjort. Älsklingen jobbade natt och sov därför fram till ett tiden, fram tills dess  satt jag utomhus och lästa, det blev även läsning en stund i garderoben..en etta på 27kvm=garderoben ett bra ställe att tända lampan utan att störa. Men oroa er inte, vår garderob är relativt stor! :) Satt även en stund vi fönstret innan jag bestämde mig för att sitta ute igen, men på ett annat ställe såklart. Vad vore livet utan lite variation?

Resten av dagen så har det heller inte blivit så mycket gjort..jag satta mat i magen nyss, så mätt är jag i alla fall! Denna dag avslutas nog bäst med lite serier, kanske någon film och en skål glass i hand! Det gäller att inte överanstränga sig i värmen! ;)

På tal om glass vill jag tipppsa om en nyhet som jag tror min pappa kommer att gilla! Läste nämligen att Portello nu finns i glassform, tror att det är en sort som påminner om calippo så det är isglass vi pratar om. Av vad jag har läst så säljs den dock inte längre söderut än Gävle i dagsläget men under den tur norrut som kommer snart kommer nog i alla fall jag att springa in i en mataffär inne i Sundsvall och hålla tummarna! Jag hittade bild på glassen på denna blogg www.felixvincent.blogg.se och jag säger bara en sak, läs innehållsförteckningen på glassen! ^^


Ser ni inte vad det står så översätter jag!

"Svenska Innehåll: Vatten, socker, glukossirap, sockerkulös E150d, citronsyra,
stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, pektin), arom.
Norrländska Jox som ä i glass'n: Vatt'n, socker, nå sirapjox, färgämnen, nå surt,
murbruk, litt mer jox som gör att glass'n smak gott."

Detta är min tyr av humor! ^^ Och jag hoppas nu att ni visar pappa det här :)


8e juli

Har legat smått utslagen på sängen ett bra tag nu. Gymmade tidigt på morgonen och sedan har jag och mamma vandrat runt i Rosendals trädgården i stekande sol. Så huvudvärk och illamående blev det. Har lyckats piggna till nu så snart ska jag ta och skaffa mig en pizza, så avancerad får dagens middag bli!
Några blider blev det i alla fall!




Någon som saknar sina trasiga skor?





Fotboll

Japp, fotboll är vad som visas på min laptop just nu. Då kan jag även passa på att meddela att jag är ensam hemma och att det är jag själv som valt att starta detta program... Så det kan gå, jag har nog för första gången blivit drabbad av en epidemi kallad Fotbolls-VM. Men det är lugnt, den slog ju i alla fall inte till förrän det börjar vara över!

7e juli

Två härliga dagar, två olika dagar.

Gårdagen spenderade jag till stor del i syster lägenhet som för tillfället är kaos (läs renoveringsprojekt, snart klart dessutom!). Eftersom att mycket var rörigt där satt vi i sängen surfade på den lilla, lilla, fina datorn och avslutade med lite flim på deras tv som för tillfället står vi fotänden av sängen. 500 days of Summer en film jag verkligen gillar! Idag höll jag istället till vid vattnet med mor och syster. Mesig som jag var doppade jag mig bara halvägs men annars njöt jag av vädret och sällskapet!

Sammanfattningen blir då att det inte alls var så olika dagar, två slöa dagar, två härliga dagar. Den ena råkade bara vara inomhus medan den andra inte var det!

4:e juli

Kändes som riktigt länge sedan jag var hemma och ändå var det kl 11 imorse. Dagen har till stor del spenderats inne i stan där vi spanade in farkosterna i Red Bull Flugtag. Långt kom de då inte men en del bjöd till på riktig show! Sedan blev det middag och efterrätt hos älsklingens famlilj. Efterrätten stod jag för denna gång, kladdkaka med after eight på toppen. Inte riktigt lika god som den jag tidigare smakat på jobbet men helt okej, trixet är nog att inte göra den så tjock som den blev på receptet jag använde mig av.

Men nu ska jag nog njuta av lite läsning, vi får se vad morgon dagen bär med sig!

1:a juli

En riktig fixardag! Frysen är på plats, knivhållaren sitter på väggen efter många om och men, hela lägenheten är städad och tvätten är tvättad. Så nu passar vi på att slöa med jordgubbar och chokladsås. Första dagen på länge som solar inte tittar fram så mycket så det gäller att passa på att få bort sådana där tråkiga saker.

Men nu ska jag tillbaka till jordgubbarna innan det är helt borta! Och jag ser nog lite spår av chokladsås kvar!

RSS 2.0