Torsdag

Efter ett härligt strandbesök med trevligt sällskap och årets första dopp så drog jag mig in mot staden och parkteatern. Och där har jag spenderat min kväll med mamma och syster. Även om själva testern inte var den bästa, Bröllopet, så var det ändå en riktigt mysig kväll med picknik och sol!

Summa summarum: En bra dag!

Grön

Spenderade större delen av gårdagen i solen på gröna lund med trevligt sällskap. Mycket åkade blev det och i slutet så prövade vi vår tur på lotterierna och inte blev  då jag besviken. Denna kom jag hem med:


Mitt kram-substitut.

Andra vinsten gick tyvärr inte till mig. Men två kilo kexchoklad gör väl vem som helst go och glad. Så länge man får smaka!

Denna förmiddag ska spenderas på stranden!

Som en berg-och-dalbana med för många nedförsbackar. Någon gång slår man väl i botten?

Humöret är inte på topp. Det känns som att det sakta kryper sig allt längre ner och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att vända på backen. Tror det kan bli en lång vecka som kommer men sen kan jag trötta ut huvud och kropp med jobb för att slippa tänka. Nu ska jag försvinna in i böckernas värld och läsa om andras plågor.

I like


Regn

Idag öste regnet ner hela förmiddag. Är man mig och ledig innebär det att man antingen sitter i soffan med en bra bok i handen eller slukar massa serier. Idag blev det en komination och har börjat titta på Band of Brothers. Den serien kommer troligen ta slut snabbare än jag önskar. Får hoppas på fler soliga dagar så håller den längre! :p

den 22:a

Jag har internet på min dator, kläderna hänger i garderoben och böckerna samt filmerna står i bokhyllan så man kan väl säga att jag är som gott inflyttad. Eller tillbaka flyttad... Vi får se hur länge jag stannar. Troligen blir det sommaren ut för att spara pengar men sen får vi se hur tålamodet känner.

Försöker att hålla mig sysselsatt men det är svårt när dagarna är långa. Morgondagen för med sig nyckelhämtning och en fika. Sätter vi in lite träning kan nog dagen flyta på bra!

New home

Som att rycka av ett plåster. Snabbt och effktivt men inte alls så smärtfritt som man önskar.

Feels like I am back to the start.

Trött

Visst måste det väl ge vuxenpoäng om man städar under badkaret?

RSS 2.0