Ensam hemma

Ensam hemma, det händer definitivt inte ofta men idag så är det vad som gäller! Älsklingen är med klassen och håller i fest för T1:or, bartender skulle han också få! Men det leder som sagt till att jag blir själv hemma till fyra-fem(?) Knasigt nog blev det så att jag slutade tidigare idag också då jag fortfarande har lite flex över denna månad. Men än så länge har jag varit duktig och plockat undan lite kläder som haft möte utanför garderoben. Har även diskat undan mitt och älsklingens första smutsdisk-berg, det var inte gigantiskt och vi kommer nog aldrig att få ett gigantisk.. 1. Det gör att hela lägenheten ser mycket stökigare 2. Det får helt enkelt inte plats med något stort berg på vår lilla diskbänk ^^. Men som sagt är allt undan diskat nu iaf :)

 

Nu väntar en epilering och sedan har jag de många valmöjligheterna på vad jag ska göra..spela, OS, film, läsa... Jag har i alla fall fyllt skåpen med chips o godis, förhoppningsvis kan jag hålla mig vaken till curling finalen med hjälp av det! :)


21 februari

Härlig söndag! Helgen känns som att den är en dag för kort men jag gör mitt bästa för att få en bra söndag, och än så länge är det rätt bra. Vaknade strax innan åtta (inte ens på helger kan jag sova länge!) och slöade med filmen Walk the Line och frukost till det! Sedan somnade vi om en sväng innan vi begav oss ut på på en promenad. Solen hade visserlingen hunnit gå i moln, och det blåste en del så vi frös i början och i slutet. Men frisk luft i lungorna är skönt och så får man vara barnslig i snön ett tag!

Just nu försöker jag motivera älsklingenatt plugga lite, han gillar att lära sig saker men inte när han måste plugga till något. Jag ska bara få honom att inse att när han väl sätter igång så springer de små tankarna om att det är viktigt at plugga iväg och kvar finns de viktiga tankarna om att han faktiskt gillar det han läser! :)

Nu när han satt sig vid bordet funderar jag mellan The Sims 3, Elle och en bok jag läser för tillfället. Vi får se vilket som tar över! När älsklingen pluggat ett tag så blir det nog städning och sedan Chili con carne till middag, smarrigt!

19 februari

Det snöar lite och blåser lite och oj va segt det går för bussarna! En halvtimme sen blev jag, jag som aldrig brukar vara sen. Härligt är det dock att när man gåt ut på morgonen så är det inte längre mörkt. Så nu känns det inte längre som att man åker till jobbet mitt i natten.

Igår njöt jag av en cykeltur på gymmet i 25 minuter och sedan lite magträning. Det fick räcka för min del eftersom jag inte klänner mig fullt frisk. Men snacka om att jag ändå kände mig trött när jag kom hem och hade ätit middag! Jag hade kunna somnat vid matbordet om inte älsklingen sagt åt mig att hoppa in i duschen. Idag efter att jag slutat ser nog planerna ut som så att det ska bakas chokladbollar och kollas på film..eller serier? Jag är iaf riktigt suger på att proppa i mig chokladbollar och kolla film! 


18 februari

Just nu går veckorna på ett uppspeedat löpband. Jag hinner tänka nej inte måndag igen och sen är det torsdag. Tidigare har det alltid varit så att på fredagar är man riktigt glad, det är ju dagen innan helg! Och så är det fortfarande.. Men nu mera är jag oftast på riktigt bra humör även på torsdagar eftersom att jag då tänker att imorgon är det fredag. Det här kan nog bara sluta med att jag på måndagar kommer till jobbet och tänker; snart är det helg! :) Konstigt det där..

Jag hoppas iaf på en god matlåda för jag är hungrig! En matlåda med mycket mat vore också bra för ikväll ska jag nog sparka iväg mig själv och älsklingen till gymmet.

Fettisdag

Idag är det den 16e februari och fettisdag. Jag har redan hunnit tjuvstarta med hela två semlor detta år och jag som inte ens är så superförtjust i semlor. Idag blir det iaf fika vid kl två på jobbet med semlor, 40 stycken är beställda! Syster var även sugen på att äta semla innan kören idag, vi får väl se om det slinker ner en även då...

Denna morgon har gått i högt tempo, jag har piffat till stora konferansrummet och ett av det mindre plus mitt eget skrivbord inför finbesöket som kom idag. Folk från Norga och Tyskland blev det denna gång! Sedan har jag endast hunnit med småsaker innan det nu är lunch. :)

12 februari

Min kiwi smakar äpple och det är griniga gubbar i luren men jag är glad ändå! För idag är det fredag. Jag slutar inte bara en timme tidigare utan det är även en ny helg som väntar. Det uppskattas också. För mig känns det nästan som att helgen började igår i och med att jag var hemma hos syster där vi åt middag (+semla) och kollade Alien 3. Tyvärr slutade den med ett lite smått grinigt och trött par som skulle bege sig hemmåt men sånt löser sig. :)

Ikväll blir dock en ovanlig kväll för mig, jag kommer troligen att vara hemma först. Detta händer inte ofta och vi får se vad jag hittar på med tiden.. Läsa bok, Elle? Spela The Sims? Sova? Valmöjligheterna är många! På lördag är det dock bestämt vad som ska göras. Tror vi lyckats boka in allt på lördag och inget på söndag (denna söndag är väl ändå en lugn mysdag med älsklingen om någon dag :) ) . Först tvättid 8.30-11.00, sedan blir det nog en sväng till Skärholmen eftersom att älsklingens vinterjacka (efter endast 4/5(?) månader) gått sönder helt i dragkedjan! Det tycker jag man får klaga på. Sedan på eftermiddagen får vi besök av älsklingens faster och kusiner. Kvällen avslutas förhoppningsvis hemma hos föräldrarna med hela familjen i soffan framför melodifestivalen. :) Mamma fick frågan på jobbet hur hon kunde kolla på melodiestivalen, det är ju så dålig musik!? Vårt svar på detta är: Vem kollar på melodifestivalen för att höra bra musik? Det är ju underhållning på så många andra sätt, helt enkelt en egen chans att leka juryn i Idol. :) Och vem vill inte det? ;)


Bara huvudvärken inte utvecklas till något jobbigare!

11 februari

Är på betydligt bättre humör idag! Hoppade några glädjeskutt nu på morgonen innan jag gav mig av, vilket är betydligt mycket trevligare än att vara ledsen, sur, grinig o irriterad! Kankse måste man bli på riktigt dåligt humör ibland för att sedan bli på bra humör igen. Kanske känns det bättre nu när helgen närmar sig även denna vecka, känns som att varannan dag är måndag och varannan dag fredag.. Vart tar veckorna vägen!? Kanske är det en lugn stund hemma hos syster ikväll som får mig att hålla humöret denna dag. Kanske... Eller så är jag väl bara på bra humör, trevligt är det iaf! :)


Vill även skicka en hälsning till mormor.

.

Jävla skitdag.

Tisdag - inte veckans värsta dag men förhoppningsvis veckans värsta morgon

En bulla efter maten sitter alltid fint. Igår var det dock chokladkaka med smält After Eight på toppen, det klagas inte heller på. Det är tur att man gymmar och detta ska hålla i sig. Det lär det dock inte göra, på gott och ont!
Ikväll är det iaf kör som gäller och jag ska visa upp min nya frilla.

Mitt hår ramlar inte längre ner i frukosten när jag äter, och inte i någon annan måltid för den delen heller!

Choklad <3

I helgen bänkade jag mig i soffa hos föräldrarna och tittade på Melodifastivalen. Inte speciellt bra musik men lite tradition och en bra tillfälle att träffa hela familjen!
Igår åkte ca två decimeter av utav mitt hår! Slöa jag har inte orkar gå till frisören på...åtta månader.. Klippa håret varannan månad? Inte riktigt något för mig, men jag medger att mitt hår var risigt. Då är det väl lika bra att pröva på något nytt och jag tror att jag gillar det. Men som sagt, betydigt mycket kortare än vad jag är van vid! Jag märker redan fördelar med det ^^

Ikväll väntar en tur på gymmet och imorgon en tur till köran. Just nu längtar magen efter chokladkakan med After Eight i <3 Men det får vänta till efter lunch!

F u t u r e

I eftermiddag blir det ett nytt äventyr och det ser jag fram emot!
...längtar även fyra månader fram. Men så snabbt som januari har försvunnit lär jag ju vara där snart!

1/2

En härligt kombinerad helg. Jag har slöat och jag har varit aktiv. Jag har nördat och varit social. Är det något jag glömt göra?
The Sims 3 är nu installerat på min laptop så jag har hamnat i den världen igen och det är roligt.

Det ser ut som ett slott hemma hos oss om man frågar älsklingen. Vi har nya (gamla) stolar som har högt ryggstöd. Och det står även röda rosor på bordet. :)

Imorgon beger jag mig iväg på kör med mamma och syster, det ska no bli riktigt skoj!

RSS 2.0