.

Trötta ögon är det som stirrat på skärmen under förmiddagen. Blev dock lite bättre när jag började röra mig ute på lagret även om jag känner mig seg nu. Det är heller inte skoj att alltid vara den som ska stiga upp tidigast, det vill även säga för tidigt. Självklart resulterar det här i att man förlorat större delen av orken till kvällen, vilket suger! Idag ska jag i alla fall orka mig över till min syster med glatt humör och kolla Batman. Skulle säga att risken talar för att jag somnat innan den är slut. Det är ingen bra kombination att somna i en film jag vill se och sedan gå, brukar vara en humörssänkare. Förhoppningsvis kan jag ta ut delar av min irritation här och nu då ingen tar skada av den.
Är verkligen inte på humör för att jobba, tyvärr kommer morgondagen att vara ännu värre då det är tänkt att vi ska göra både torsdagens och fredagens jobb pga av att alla (utom jag då...) åker på konferans/kryssning på fredag. Det gör ju inte heller saken bättre att man är önskad på flera ställen samtidigt eftersom att jag då får arbeta fort på kontoret för att sedan kunna hjälpa till med de stora orderhögarna som vi har på lagret för tillfället. Ingen lung stund där. Det kanske är därför jag ska vara här på fredag med minimalt att göra, för att kompensera?
Nu är det nog med negativa tankar på denna lunch.

Irritation

Kallt var det idag, endast två grader när jag klev ut ur huset! Men de friska vindarna var ändå rätt uppfriskande på luchen när solen lyste samtidigt. Det mest på jobbet har varit segt idag men lite innan det var dags att sluta så hoppade humöret ner för ett stup som det nu långsamt försöker klättre sig upp ur. Tror jag ska försöka få se lite Desperate Housewives på tv ikväll, lär dock inte orka se båda avsnitten men ett kan nog sitta fint!
Imorgon är även sista "korta" dagen sedan är det högsäsong som gäller >.< Lär innebära bland annat innebära hemkomst vid halv åtta, mikrovärmd mat till både lunch och middag..igen höjdare! Speciellt när jag lär bli ännu hungrigare på eftermiddagarna då rasterna har blivit bort prioriterade o.O Undrar även hur jag ska orka plugga till högskoleprovet då om jag knapppt gör det nu samma sak gäller det att få ork till träning. Men nu får negativiteten vila ett tag, det gör en inte direkt gladare.

.

En ny dag på jobbet och sitter hungrigt och väntar på den kommande pizzan! Har hunnit vara både på kontoret ocg lagret idag och jag föredrar nog kontoret för tillfället, känns som att tiden går fortare där. Men finns det inget att göra så är det inte så spännande. Till min besvikelse har jag även fått reda på att jag ska jobba nästa fredag då alla andra ska iväg på konferanskryssning, jag tycker gott å väl att jag kunde få varit ledig en dag. Men nej, ensam i berget blir det. Ser inte att jag skulle kunna göra så stor nytta på en dag som vi inte skulle kunna ta igen på måndag...
Ser iaf fram emot en ledig kväll med älsklingen och förhoppningsvis kan det bli någon bra film också. Även syster min ska komma över, lite tråkigt är det nu när hon håller på att byta jobb. Brukar vara trevligt att annars prata med henne på lunchen men samtidigt är jag glad för henne att hon kommer bort härifrån!

Lever

Tiden har gått och bloggen har inte blivit prioriterad. Kan inte påstå att den är det nu heller utan anledningen till att jag skriver är för att jag har varit lite nere på senaste tiden och älsklingen min sa att det var bra att skriva av sig. Så istället för att tjata ut allt på honom hela tiden skriver jag väl lite här...
Drömmarna om plugg blev inte verkliga nu i höst utan det kommer förhoppningsvis till våren. Istället sitter jag inne i samma berg som jag spenderat större delen av min sommar i och jag har kommit fram till att kroppen mår bra av solljus, vilket man får väldigt lite av här...kanske man förstår av ordet berg.. Dock antar jag att som alla säger borde jag vara glad för att jag har ett jobb, vilket jag också är på sätt och vis. Men det betyder inte att det tar väldigt mycket på krafterna att stiga upp tidigt från sin älskling, åka till ett jobb lång bort för att utföra ett väldigt ostimulerade arbete. Ska man än en gång se något positivt i det hela så har jag insett att jag i framtiden vill arbeta med olika uppgifter eller iaf i en miljö där det händer olika saker så att man hamnar i nya situationer istället för de gamla rutinerna. Sedan finns det dock inte mycket som kan vända den kommande arbetstiden 8.00-18.15 i oktober till positivt. När vinterna kommer och man brukar njuta av de få soltimmar som kommer så kommer jag antagligen att få njuta av 0.001% av den mängden sol. Alltså mörker när man går in i berget och mörker när man kommer ut...låter inte lockande.
Jag försöker ändå hålla mig positiv när jag är på jobbet för att klara av dagarna och även om folk här kan gnälla mycket så kan de även vara trevliga. Nu ligger det t.ex. fika kanske två meter ifrån mig som jag kommer få vara med att dela på även om jag inte bidragit med några tomburkar. Att även veta att man får komma hem till sin älskling på kvällarna gör ju dagarna lättare! Så jag ser jobbet som tidsfördriv tills han har pluggat klart på dagarna. För övrigt så är han superduktig när det kommer till att plugga och jag älskar att se hur glad han blir av att berätta vad de lärt sig för nytt. Det är min älskling det, och extra supersöt är han även mot mig nu när jag är nere, så tack för allt <3 

Nu är lunchen slut!

RSS 2.0