3 år tillsammans

Igår firade jag och min älskling 3 år tillsammans! Det gjorde vi med trerätters på TGI Friday's och kom därifrån riktigt proppmätt. Mindre mysig dag är det idag när jag ligger här med mensvärk men efter en dag av massa stjärtlapps åkande och en del byggade så är humöret ändå rätt bra. Och att vara ute i -17 minus kändes idag inte alls speciellt kallt. En kort uppdatering för nu blir det middag!

Shoppingrekord

Vanligt vid brukar jag alltid ha rätt svårt att hitta bra jeans. Den här gången visste jag visserligen att jag ville ha ett per svarta med stuprör men det gick ändå löjligt fort. Åkte in till stan och började med att gå in på åhlens eftersom att de ha massor med olika märken där bland annat Cheep Monday som jag ville titta på. Började leta bland högarna då en från personalen frågar vilken storlek jag hade om och jag ville ha låg eller hög midja. Gissar på en storlek som hon plockar fram, går och prövar dem och ett presentkort senare har jag ett par perfekta jeans!

Ikväll blir det melodifestivalen hos föräldrarna. :)

åttonde februari

Nu är burken med Alvedon slut men febern har inte riktigt gett sig än. Dumt nog har jag dragit mig till skolan i alla fall men nu är det hemma som gäller sju dagar fram. Eller minst tills jag blivit frisk. Ska försöka pressa fram en examination under tiden vilket inte gått så bra än så länge. Håll tummarna för mig!

Sjukling

Woho tänkte jag imorse när jag vaknade utan feber och värk i kroppen. Dock har halsen bestämt sig för att jävlas så att prata det undviker jag. Kände mig till och med så pigg att jag var tvungen att komma ut en lite sväng. Se solen, andas frisk luft. Kroppen verkade inte hålla med för nu ligger jag här mer feber igen... Hostmedicinen hjälper bara stundvis och halsen verkar slumpartat bestämma sig för om det bara ska göra ont när jag sväljer eller konstant. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag klarar av att sitta på en två timmars föreläsning imorgon. Skulle verkligen behöva den i och med att vi får så få föreläsningar. Däremot borde jag väl ta avstånd till alla människor. :p

En sjukling blir två

Det senaste dagarna har älsklingen varit sjuk och imorse när jag vaknadevar det min tur... Värk i hela kroppen, rejäl huvudvärk och feber. Jag som hade tänkt äta middag i stan och gå på bio fick ändra mina planer en del. 95% av dagen har spenerats i sängen men tacka vet jag alvedon som tillfälligt kan göra så att kroppen funktionerar någorlunda. Om jag väntar samma skede som älsklingen lär imorgon vara snäppet värre innan det blir nå bättre. Hoppas dock jag kan få slippa hostan han har fått idag. Men det är väl så här livet är när man i princip lever på varandra!

RSS 2.0