sunny day

I morse tänkte jag kolla på film tills älsklingen vakna men sen kikade jag bakom gardinen och solen sken utan några moln alls på himlen! Så istället blev det en timmes promenad i stekande sol, riktigt härligt var det! Passade även på att njuta av solen inne i stan. Efter att ha hittat ett par jeans åt älsklingen så satt vi i solen i kungsträdgården där träden fortfarande blommar, det är en riktigt fin syn och nu känns det verklingen som att sommaren är här :)

tionde maj

Jag kom just på mig själv med att...tja inte riktigt vara mig själv. Jag sitter med en stor kopp te, jag gillar inte te och har aldrig gjort det ändå så är det min tredje kopp idag. Hur många koppar jag druckit de senaste dagarna har jag tappat räkningen på. Nej jag är inte ovanligt virrig, självklart finns en anledning och i detta fall är det halsont. Jag innbillar mig gärna att det är på bättringsvägen men vet inte riktigt om det stämmer. Och jag som verkligen vill sjunga imorgon! Det får väl bli att stå och smånynna, jag kan ju inte skippa den helt när konserten börjar närma sig!

Men nu tappade jag tråden helt! Tillbaka till biten att jag inte riktigt är mig själv.. Förutom teet så är det vad som visas på skärmen som är udda. Håll i er! Det är politik! Det kunde ni inte gissa va? Och det ännu mer chokerande är väl att jag visat intresse i det. Håller jag det här uppe kanske jag blir redo att rösta i september vilket jag aldrig skulle kunna tro om mig själv. Jag antar att det är knasen bredvid mig som smittar ^^

13 och en halv dag kvar på jobbet sen har jag sommar :)

hemmasjukling

En hemmasjukling har jag varit idag. Hade småfeber i går kväll och när jag vaknade imorse så när huvudet känns allt för tungt fick det bli att stanna hemma i förhoppning om att morgondagen för med sig något bättre. För tillfället så känner jag mig piggare i huvudet men halsen känns krasligare. Men en dag borta på sju månader får väl duga! Annars så blev det inte den mest avkopplande dagen. Husvärden tyckte tydligen att idag var en bra dag att komma och byta handfatet, det uppskattas definitivt men att inte få veta NÄR han tänkte komma var inte lika trevilgt. Så det var bara att klä på sig och bädda sängen, svårt att koppla av blev det iaf. Dock har jag lyckats få iväg en jobb ansökan och en till är på väg annars har jag kollat Sex and the City.

Men nu ska jag sega med annat.

one last month

Var ett tag sen sist men tiden  bara rullar på och på. Jag är inne på min sista månad på jobbet sedan väntar en vecka efter det.. tja den som lever får se. Jag letar ett nytt jobb att ha under sommaren, lite sent ute kanske men bättre sent än aldrig. Lite vill jag dock hinna njuta av sommaren men det bör inte vara något problem. Annars kommer jag nog sakna jobbet lite, man lär ändå känna folk under ett halv år. Eftersom majoriteten ligger på 30+ så är det ju inte riktigt folk man håller kontakten med som man gjort om de var i min ålder.
Men jag trampar vidare i ämnen.. det står en ny byrå i vår lägenhet. Rätt fin och byggd med mindre småtjafs än den förra IKEA-möbeln. Det är ett steg åt rätt håll men jag måste erkänna att jag har flera tendenser till My way or the highway. Med andra ord, en riktigt envis jäkel som sitter och tänker "nu gör du fel för du gör inte på mitt sätt". Ett tankesätt som inte riktigt fungerar i ett team på två. Men byrån har inte bara gett mig lite insikt i min egna hjärna utan också lite mer plats i garderoben på golvet. Sista flyttkartongen är alltså tömd, låg egentligen baka smått onödiga saker i den. Nu ligger de i byrån istället :) Och det positiva..det finns plats att sätta ner nytt småskräp i den också!

Nej nu ska jag återgå till sådant där "jag bör". Men jag ska inte klaga, fick nyss avnjuta några bitar av den nya Daim med smak av päron och mynta. Några åsikter: 1) Päron, va? var? 2) Mynta, är det den där lilla lilla smaken som försöker ta sig igenom mina förkylda smaklöker?
Jag fann den god (kan vara för att den innehöll chocklad) men jag litar mer på älsklingens smaklökar för tillfället, de säger att orginalet är bättre! Till helgen väntar även en marabou med polkagris!

RSS 2.0