Helg

Det är härligt med helg och min började denna vecka redan igår på morgonen :) I rorsdags kom chefen och sa "Imorgon är det sista fredagen den här veckan så du kan vara ledig om du vill." Vad som menas med det här är att det är väldigt lite att göra på jobbet just nu och jag behövs inte riktigt där. Det är också en av anledningar till att jag kanske ska byta till ett nytt jobb! Nya jobbet skulle innebära kortare restid till och från jobbet men även att jag slipper sitta inne i ett berg hela dagarna. Dock så har jag börjat trivas med folket på jobbet, iaf killarna på lagret, och det nya jobbet erbjuder inte riktigt samma umgänge.. Så detta ska funderas över och diskuteras i helgen innan jag bestämmer mig!

För övrigt så tog jag ganska bra vara på min lediga dag igår och hade samtidigt rätt trevligt :) Steg iaf upp samtidigt som älsklingen strax efter 7.00 även om jag halvsov en timme efter han gått också ^^ Sedan fick hans syster prata ut sig om sin jobbiga vecka och det känns lite coolt att hon ändå kan tänka sig att komma till mig och göra det.. har alltid känt mig lite som den elaka som tar upp all hennes brors tid :p Men när hon blivit på lite bättre humör förhoppningsvis så åkte jag in till stan och mötte upp älsklingen för en lunchdate. Vi hittade ett mysigt café, Bönor o Bakat hette det om jag inte misstar mig! Tanken var att vi sedan skulle tillbaka till KI för att nörda oss lite men ingen av oss kände sig speciellt sugen så det blev jeans-shopping till älsklingen och en pocketbok till mig ^^

Kvällen avslutades med lite folk på förfest hos älsklingen innan vi gav oss in till stan för Harry B James, kön var dock för lång för vår smak så vi satte oss på ett annat ställe och snackade och hade det trevligt :)

En härlig start på helgen heöt enkelt! :)

Morgon

Härlig start på denna dag! :) Högskoleprovet är över och jag har redan mycket mer fritid, något jag saknat. Att jobba och plugga samtidigt är ingen höjdare men som sagt är det över nu :) En till anledning till detta goda humör är att bossen kom och sa till mig igår att eftersom det just nu inte är så mycket på jobbet är det lungt om jag sover lite extra på morgonen om jag känner mig trött. Självklart är jag inte sen med att utnyttja detta så imorgon ställde jag väckarklockan (visserligen bara 45 min senare) samtidigt som älsklingen skulle stiga upp :) Väldigt mysigt att åka till jobbet tillsammans så förhoppningsvis blir det liknande resten av veckan! Tog mig även tid att göra en smörgås som jag ska äta strax, idag ska jag inte bli vrålhungrig innan lunch ^^


Torsdag

God morgon! En vanlig dag börjar självlklart med att man inte får börja jobba än! ;)

.

Och än en gång dags för mensvärk...då är det inte roligt att sitta på jobbet. Längtar till att få krypa ner under ett täcke och bara vara. Det är iaf inte så väldigt mycket att göra på jobbet så kanske ska passa på och gå lite tidigare än jag brukar. Det är väldigt lockande när man vet att ens älskling sitter hemma och för tillfället inte har så mycket plugg.

I helgen väntar dock högskoleprovet och jag ser inte fram emot det. Känns som att varje gång jag tänker plugga så kommer något i vägen eller så är jag för trött. Men något borde jag ändå ha lärt mig efter de ansträngningarna jag har gjort. Men jag får försöka anstränga mig de sista dagarna nu så kan jag ta det lugnt nästa vecka då det är över :)

Jag vill ha chokladbollar! :O


Sunshine

Lika god lunch idag som igår blev det :) Blev över från wokken jag köpte igår och det var riktigt god! Igår passade jag även på att gå tidigare och tog en sväng förbi studiemässan i Worl trad center, men det var inte riktigt värt ett besök. Den var otroligt lite, bara några få bord i ett litet rum, och samma broschyrer som jag tidigare tittat i. Tur då att jag ändå är rätt så säker på mina val. Fast oron över det och massa annat ligger nog inne och grubblar iaf...visade väl sig lite igår när jag gråtit i 30 min. Var ett tag sen jag grät ordentligt och tror verkligen att jag behövde det! Känner mig mycket piggare nu och älsklingens omtanke hjälpte mycket. Vi musade även i oss maränger och spelade lite wow efteråt vilket fick tillbaka humöret. Alltid skoj att nörda sig lite ^^

Imorgon är det äntligen fredag iaf, en dag som varit efterlängtad hela veckan! Och i helgen ska jag passa på och gå på bio :) Det är Up! i 3D som gäller, jag älskar Pixar så det lär bli en höjdare. Sedan ska även stugan i älsklingens trädgård rivas så jag får se om jag hjälper till där eller om det kanske blir en tur med mamma för lite shopping. Börjar bli för kallt för vår/höstjackan :p Sedan är jag även i behov av ett par nya jeans, mörkblå och stuprör är mina krav.

Nu blir det att surfa lite innan lunchen är över.


Jahopp

Ojojoj...om igår var en dag utan arbete då vet jag inte vad man ska kalla idag. Från kl. 8.36 till cirka 10.50 så låg hela nätverket nere, ingen mail, ingen axapta, ingenting helt enkelt. Sedan när det kom igång igen så tog det inte lång tid innan axapta åkte ner igen -.- Så..denna dag har jag; gottat med varmchoklad o marsmallows, kollat hur man byter lampor på en bil, kollat vad det finns för filmer inne, läst lite och sovit en stund...Förhoppningsvis är allt som vanligt när min lunch är över annars får jag hitta på något annat.

Är det fredag snart?

No work

Va värdelöst det känns att vara på jobbet men att inte ha något att göra! Det är minimalt med arbete och jag var klar med dagens jobb kl 10, de två timmarna som var kvar till lunch så började jag på morgondagens. Kan även lägga till att ordinarie arbetstid är till 18.00... Blir irriterad eftersom jag istället skulle kunna sitta hemma och plugga till högskoleprovet eller något annat vettigt men samtidigt vill jag inte be om att få gå hem för jag behöver pengarna. Och att jobba halvdagar ger inte så mycket pengar. Om inte högsäsongen sätter igång snart så kommer jag verkligen att börja oroa mig eftersom jag endast är behovsanställd. Fast så länge de inte anställer någon ny här på admin sitter jag väl relativt säkert. Vill tillbaka till skolan där man inte kan bli utsparkad utan har sin fasta plats oavsett hur mycket det finns att göra :O

Nu blir det att försöka lugna sig innan lunchen är över och sedan gräva eftr jobb >.<

Pigg o glad

Vaknade verkligen på rätt sida idag. Var pigg och glad :) Hjälpe även att älsklingen skulle stiga upp samtidigt och köra hem bilen. Åkte sedan tåg tillsammans med mamma vilket var ett tag sen, och vi pratade på om flytten vilket inte kan göra än annat än glad :) Piggheten har dock börjat minska nu men jag hoppas på att den kommer tillbaka efter lunchen när jag blir lite mer aktiv igen! Ser även fram emot en härlig myskväll och tror jag ska låna hem Wolverine och Gremlins idag.

Som påminnelse till mig själv ska jag även ta och söka till högskolan idag. Jag har skjutit upp det allt för många dagar nu och jag vill inte göra det för sent och hamn i nåt krångel.


Toppen

Igår var det en rätt bra dag och kom hem i glädjestudsar. Den härliga dagen avslutades även med en snabb cykeltur hem till syster och tredje batmanfilmen. För övrigt är jag proppmätt efter att jag stoppade i mig en (supergod) muffins just efter lunchen som även den var väldigt god :)

Nu ska jag se om det finns något arbete för mig att göra för det finns det definitivt inte för lagerkillarna, de är alldeles för många på för lite arbete just nu. Högsäsongen har inte riktigt kommit igång som den ska ha gjort.

Och som synpunkt på Sandras kommenter; Det finns faktiskt två mikrosar som jag kan klämma in i!^^

En annan dag

Kallt var det idag på morgonen, var tvungen att skrapa rutorna på bilen innan vi kunde ge oss iväg. Kanske är dags att skaffa sig ett par varmare skor och jacka! Annars har det varit lite mer att göra på jobbet, nu på förmiddagen iaf, senare får vi se hur det ser ut. Nu sitter jag bara och väntar på att den värsta rusningen vid mikrovågen ska gå över :p 10 inhyrda och de flesta med matlåda = köbildning! Snart kanske bossen på avdelningen ger med sig att flytta upp lunchen en halvtimma :p

Annars har det börja sjunka in att jag faktiskt ska flytta!! Älsklingen ska skriva på kontraktet idag och sen är det säkert :o Vi satt och tittade på en liten planritning som visade hela vångingen så man såg inte så tydligt men det gjorde mig riktigt taggad ändå :D Och tack min kära syster (och christopher) som verkligen blev glada för min skull, positivitet var verkligen det jag behövde.

Nu ska jag kolla om det finns plats i mikron!

Away from home

Igår blev det en två timmars härlig promenad, dock de sista 20 minuterna i regn. Den skulle jag behöva nu!! Hjärnan går på högvarv och magen pirrar för fullt. Imorse när jag gick hemifrån bodde jag där, nu ska jag flytta :o Den första december (dagen innan min födelsedag) så ska jag och älsklingen flytta till en egen lägenhet. Känns sjkut overkligt och jag väntar på att hjärnan ska börja hänga med igen, så om arbetet går långsamt har jag en ursäkt!

Jobb

Jag har det inte värst! Har lite jobb som håller mig sysselsatt men den en truck-killen har snart läst en halv bok :p Tror snart han är uppe i en 45 minuters arbete och då har han varit här sen åtta. Så jag har det inte värst!

Berget är mitt!

Är HELT ensam i berget för tillfället! Har inte varit det hela förmiddagen då det finns två killar här som ska ta emot leveranser, hitills har det kommit fyra pakt..så de har inte så mycket att göra. Jag har iaf haft en del mail att ta hand om och efter lunch blir det väl att bege sig ut på lagret och fixa där. Det blir troligen ingen heldag för mig (tog en halvtimmes sovmorgon för att åka samtidigt som älsklingen :) ) och sedan tror jag inte att det finns tillräckligt med jobb för att hålla mig sysselsatt. De truck-killarna verkade inte heller så sugna på att sitta här och göra ingenting, och om de går måste ju även jag.
Nu är det iaf dags för lunch!

RSS 2.0