When you say nothing at all

Skolan är fortfarande rätt slapp vilket är väldigt skönt och som det ser ut nu kommer proven inte att komma i klumpar utan är bra utfördelade :) Moderna museét var både intressant och lite långtråkigt, guiden var inte den bästa. Men inte visste då jag att vanlig ketchup och ett par glas skivor på golvet kunde bli konst :O Annars var det roligt att få se de tavlorna som vi tidigare pratat om. Efter vi var klara där så vandrade några av oss vidare till slussen och tog en macka på Subway, väl behövt för magen skreck efter mat vid det laget! Sedan så vandrade vi runt lite ytterligare och gjorde inte så mycket speciellt :)

I helgen så åkte jag och älsklignen in till stan, jag behövde ett nytt minneskort och samtidigt passade vi på att hitta lite t-shirts till älskligen :) När det var klart så bestämde vi oss för bio, Benjamin Buttons otroliga liv blev det och den var otroligt bra. Lite utdragen och seg ibland men i det stora hela så var den suverän :)

Som misstänkt blev det igår stress med att få in projektarbetet i tid och även om det bara är ett utkast så är jag verkligen inte nöjd med det. Folk var även otroligt oengagerade vilket stör mog när det är stressigt och ont om tid! Och när en viss person skulle gå och rapporten var långt ifrån klar blev jag inte speciellt glad av kommerntaren "Det är ju bara att ni printar ut den nu och lämnar in då :)". Om du hade velat inse hur dåligt vi låg till så skulle du veta att det inte bara var att printa ut! Som tur har jag min älskling som jag kan prata ut allt på, snart börjar han nog ogilla delar av min projektgrupp mer än vad jag gör xD Men nu är det dags att sticka till körlektionen ;)

Idag har jag och min älskling varit ihop i 11månader och jag älskar honom otroligt mycket!

It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best ....when you say nothing at all

Beat It

Inte så mycket som händer för tillfället. Skolan har inte hunnit komma igån på allvar än även om vår religionslärare började den första lektionen med ett prov på vad han tyckte var allmänbildning. Imorgon är det Moderna Muséet som gäller så inga vanliga lektioner då heller och den överambitiösa projektgruppen har gått och blivit riktiga latmaskar! Detta betyder att gruppen antagligen kommer att spendera eftermiddagen på något mysigt café istället för att skriva klar rapporten som ska in nästa(?) vecka. Der är iofs bara ett utkast så allt för farligt är det ju inte ;)

Men nu ska jag sticka ner näsa i teoriboken där de kvarstående sidorna minskar i antal!

Goodbye apathy

I fredags så kom syrran förbi och visade upp sin förlovningsring för dem som inte är hennes favorit syster som redan varit och lämnat blommor ;) Men ett stort grattis till henne! Annars så kollade jag på Journey to the Center of  the Earth, en helt okej film :) Det var en seg men skön morgon idag! Vaknade och låg och läste ett tag innan jag och älskligen bestämde oss för att stiga upp. Efter frukost kollade vi ett avsnitt av Chuck tills det blev dags för att slänga ut granen. Efter att den var utsläng och det låg barr över helva golvet så lämnade vi mamma och dammsugaren för att köra hem älskligen och sedan övningsköra lite. Visserligen med den automata igen, men det är ju bättre än inget alls iaf ;) Nu efter att ha läst klar halkkörnings kapitlet (redo för Gillinge nästa måndag!) så sitter jag här och vänter på att Mr A och miss V ska komma över. Få se vad det blir att hitta på :p

Back again

Igår var inte så jobbigt med tanke på att alla lektioner var något oseriösa och idag kommer inte bli sämre, börjar 13.40 med matte prov och sedan har jag inget mer! Sedan har jag inga mer prov inplanerad än vilket betyder att jag är fri att göra precis vad jag vill ^^ Troligen kommer det nog ändå bli så att jag tar och läser lite mer i körkortsboken :p Snart ska jag nog ha det där körkortet i handen ;)

Annars var det roligt att få träffa miss HK igen, jullovet är allt för långt utan dig :) Men nu ska jag plugga lite matte en sista sväng!

New start

Och så var det dags igen! Imorgon så börjar skolan..filosofi uppsatsen som ska in imorgon är i alla fall klar så det känns rätt bra. Förstår mig inte på lärare som inte kan inse att en del kurser bara är 50 poäng och därför bara EN termin! Men nu är det den sista terminen någonsin på gymnasiet och vad som händer sen..tja det hoppas vi att jag kommer på under den här terminen^^ Till en början så blir det iaf lite resa :) sedan får vi se vart världen bär av :O Men som sagt det är ändå en hel termin kvar vilket kommer att innebära en del plugg skulle jag gissa. Förhoppningsvis så blandar den sig i alla fall med en del spännande och roliga saker :) Oavsett så har jag min älskling vid min sida som kan stötta mig ^^

Nu bär det nog av till sängen, ska ta och kolla någon serie innan det blir till att sova ;)

2009

Nu är 2008 över och nyårsafton började nog som den värsta någonsin men jag var inte ensam om att ha det jobbigt. Men eftersom jag vägrar ge mig så löste det sig till det bättre sedan och efter att ha spelat GH world tour och ätit middag hos faster med älsklingen så bestämde vi oss för att åka hem till mig och bjuda över Aina och David som båda satt ensamma hemma utan något att göra. Så med sing star och gh höll vi oss roade fram till midnatt då vi gick upp på berget för att kolla på fyverkerierna och önska varandra ett Gott Nytt År. På väg ner var det ingen som ville bära Pommac flaskan eftersom alla misstänkte att man skulle lyckas ramla då. Det blev iaf älsklingen som till slut tog på sig att bära den och ja han ramlade och ja han fick pommac över hela sig :p Som tur var han annars helt oskadd :) Vi gick in igen och åt lite mackor då vi alla var hungriga. Efter lite mer sing star så var det dags för David att köra hem medans Aina tog och sov över då det skulle ta en evighet för henne att komma hem mitt i natten.

Dagarna efter nyår har inte varit så aktiva förutom igår då jag begav mig ut på isen och åkte långfärdsskridskor för första gången. Det var väldigt trevligt och jag blev sugen på att köpa mig ett par egna skridskor fast vanliga då ;) Det känns så mysigt att glida runt på isen ^^

De få dagarna som nu är kvar på lovet kommer troligen bestå av plugg eftersom jag har en uppsats och ett prov till dagen vi börjar skolan. Tror lärare att vi är omänskliga? På det här så pluggar jag även körkortsteorin för fullt vilket iofs är lite roligare men det känns som att jag borde prioritera den mindre men det vill jag inte!

RSS 2.0