091220

Sitter här väldigt glad. Även om det inte varit i närheten av någon typisk fjärde advent (hade ingen tanke på att det ens var det innan jag läste det nyss.. ) så har det varit en bra dag, men sina stora ras. Men den började på topp och det känns som att den kommer sluta på topp med lyckokänslor i magen!

 

Det blev Ikea idag och kom hem med tre svarta ben, ja tre. Anledning: Vi har hurts på ena siden och två ben på andra men skivan är två meter lång så det blir ett extra i mitten som stöd. Sedan upptäckte vi att de dörrar vi köpt till skåpen var för stora så vi fick byta dem. Blev självklart lite andra små saker som vi fortfarande saknade, tex krokar till duschdrapperiet som nu hänger upp! Det är superfint med fiskar på och kommer från Lagerhaus, det är bla en ful fisk, en platt fisk och en fiskpinne på ^^

 

Nu sitter jag och hoppas på att älsklingen slutar plugga om lite mer än en timme, då skulle det passa med äppelglögg, pepparkakor och Grinchen :D Så länge får det bli att betala räkning och läsa :)

 

Endast fyra dagar till julafton :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0